Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Soloco Chocolate


Soloco merupakan satu fenomena terkini ubat tahan lama dan lambat pancut lelaki. Jika sebelum ini isteri selalu mendongak anda, tapi lain pula jadinya selepas menggunakan Soloco. isteri pula yang memohon ampun dari tindakan anda dengan melakukan game selama 1 jam di ranjang pada setiap malam.
RM 159.00
Quantity:   Add to Cart
OFFER

Soloco merupakan satu fenomena terkini ubat tahan lama dan lambat pancut lelaki. Jika sebelum ini isteri selalu mendongak anda, tapi lain pula jadinya selepas menggunakan Soloco. isteri pula yang memohon ampun dari tindakan anda dengan melakukan game selama 1 jam di ranjang pada setiap malam

Harga Biasa : RM180

OFFER : 1 kotak RM159 / 2 Kotak RM299SOLOCO TRADITIONAL CANDY - REVEAL A DELICIOUS DARK CHOCOLATE SURPRISE
➣100% Buah Tunjuk Langit
Ramuan semulajadi
Perisa coklat
Meningkatkan hormon testeron
Penawar buah pinggang
Berkesan pantas 

Apakah itu Soloco Chocolate ?
Soloco Chocolate merupakan ramuan berperisa coklat serta campuran tradisional utama seperti Solomon Tunjuk Langit. Soloco Chocolate dihasilkan bagi membantu lelaki di luar sana agar tahan lama dan lambat pancut ketika bersama isteri tercinta. Dengan cara penggunaan dan pemakanan yang mudah seperti makan coklat bar biasa, anda mampu untuk bertahan dari 15 minit sebelum ini kepada 45 minit. Selain dari untuk tahan lama di ranjang, soloco juga mempunyai 10 khasiat lain terutamanya untuk kesihatan dalaman dan luaran.

Apakah itu Solomon Tunjuk Langit?
Solomon tunjuk langit merupakan seratus peratus buah berperisa coklat yang dihasilkan oleh ramuan semulajadi alam. Solomon tunjuk langit atau lebih nama lainnya buah sky fruit berasal daripada kepulauan Solomon yang terletak di kawasan pasific selatan. buah sky fruit ini diberi nama sedemikian rupa kerana sifat buah tersebut yang menunjuk dan mendongak ke atas.

Buah sky fruit secara semulajadinya mengandungi nutrien yang banyak kerana akar buah ini mampu menjalar sehingga 20 kaki ke dalam tanah dan ketinggian nya mampu mencapai sehingga 140 meter.

Untuk pengetahuan anda semua juga, buah sky fruit ini sudah lama dijadikan sebagai bahan perubatan tradisional bagi masyarakat tempatan di kepulauan Solomon.

Apa itu “Solomon Tunjuk Langit”?
Buah Sky fruit merupakan tumbuhan yang berasal dari pulau solomon di kawasan pasifik selatan. Buah ini dinamakan “Tunjuk Langit”kerana buahnya selalu mendongak ke atas.
Buah sky fruit secara semulajadi, mengandungi nutrien yang tinggi kerana akrnya mencecah 20 kaki ke dalam tanah dan pokoknya dapat menjangkau ketinggian sehingga 140 meter.
Penduduk tempatan dari pulau solomon ini menggunakan buah “Tunjuk Langit” sabagai tradisi perubatan sejak turun-temurun.

Apa itu Sky fruit?.
Buah “SKY FRUIT” merupakan buah asli di kawasan pasifik selatan. Di kepulauan Solomon, buah ini boleh mencapai ketinggian sehingga 140 meter. Pulau Solomon adalah pulau yang kurang pencemaran dan dikenali pulau yang paling bersih pada abad ini. Mengenalkan ekosistem semula jadi nyata “SKY FRUIT” dihasilkan di Hutan Solomon, beriklim hutan hujan tropika di sepanjang tahun pada musim panas, hujan dan lembap bagi memastikan nilai nutriennya kekal.

Buah “SKY FRUIT” diiktiraf sebagai antara makanan keshihatan terbaik di dunia. Buah ini adalah semulajadi, mengandungi nutrien yang tinggi kerana akarnya mencecah 20 kaki ke dalam tanah. Penduduk tempatan menjadikan buah “SKY FRUIT” sebagai buah perubatan dari turun temurun. Oleh itu, sehingga kini ia dikenali sebagai “Raja buah”


10 FUNGSI UTAMA SOLOCO CHOCOLATE

Terdapat 10 fungsi utama yang terdapat pada Sodoco Chocolate selain dari tahan lama dan lambat pancut bagi lelaki iaitu :
1. Mengatasi masalah buah pinggang
2. Mempelihara kelenjar ardenal
3. Melancarkan peredaran darah
4. Mengurangkan risiko masalah prostat
5. Menghilangkan lesu dan letih dengan meningkatkan tenaga badan
6. Menurunkan paras kolestrol secara semulajadi
7. Mengurangkan tekanan darah tinggi
8. Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular
9. Penawar kencing manis
10. Mengatasi masalah urinari


SEJARAH SOLOCO
KHASIAT SOLOCO CHOCOLATE


RAMUAN DAN KANDUNGAN SOLOCO CHOCOLATE

CARA MAKAN DARK CHOCOLATE SOLOCO
  1. Buka sachet
  2. Hisap Soloco macam gula2 biasa
  3. Biarkan larut dengan air liur
  4. Telan perlahan lahan
  5. Minum air masak
✅ Makan SOLOCO sejam selepas makan malam.
✅ Seminggu cuma perlu makan dua biji SOLOCO  saja.
✅ Untuk mencapai efek yang maksimum lepas makan Soloco perlu minum air masak yang secukupnya. Sekurang-kurang  8 X 250ml sehari.

JANGAN MAKAN SOLOCO DENGAN PERUT KOSONG
❌ Elakkan minum kopi, minuman berkafein, air bergas sejam sebelum dan selepas makan SOLOCO
--------------------------------------------------------------

Pastikan Tuan simpan sekotak Coklat Soloco!!
Pasti si Dia senyum sampai telinga setiap malam!!
Dengan hanya makan Coklat Soloco, sejam-dua sebelum hubungan intim,
anda dapati tenaga lelaki anda mula bergelora dan 'SENJATA' anda sedia beraksi, KERAS berdiri!
Tegang Maksimum dan BESAR! Fuhh!!
TAK PERNAH BEGITU KONFIDEN SETIAP MALAM! 


PASTIKAN KETULENAN SOLOCO BARU BELI

Pastikan bahawa anda menerima SOLOCO yang disertakan pelekad kod QR! pastikan juga anda imbas kod QR Tersebut dan sahkan ketulenan belian anda! berhati-hati kalau ada barangan SOLOCO yang tidak disertakan kod QR di pasaran !

CARA UNTUK BUAT SEMAKAN
LANGKAH 1 : Muat turun mana2 pengimbas kod QR dari Google Play Store atau itunes apps store/menggunakan fungsi QR code di wechat
QR Code Reader - Android Playstore 
Code Reader - iOS Appstore

LANGKAH 2 : Imbas kod QR yang ada pada pembungkusan belian soloco anda.
LANGKAH 3 : Taipkan kod keselamatan & lain-lain maklumat yang diperlukan dan seterusnya klik "SAHKAN PEMBELIAN" untuk memastikan ketulenan belian anda.

Soalan LAZIM (FAQ)
Q1 : MAHALNYA HARGA SOLOCO UNTUK HANYA 12 BIJI SAHAJA?
Jika tuan pernah membeli supplement/vitamin yang lain, harga Soloco adalah lebih kurang sama malah lebih murah dari farmasi. 1 biji mampu memberi kesan sehingga 3-4 hari atau penggunaan selama sebulan untuk 12 biji. Ini bermakna Soloco hanya berharga lebih kurang RM5 sehari.. masih lagi ubat kuat lelaki murah. Makan bila perlu, jika tubuh semakin mantap.. Soloco hanya sebagai ‘back-up’ untuk beraksi.

Q2 : SAYA ADA KENCING MANIS, DARAH TINGGI, GHOUT, JANTUNG BOLEH MAKAN SOLOCO KE?
Ya! SOLOCO hanyalah supplement seperti vitamin, ia 100% herba dan tidak memudaratkan pesakit kencing manis, darah tinggi, jantung atau ghout.Kebanyakan pengidap diabetes mengalami saluran darah dan urat yang sempit akibat glukos banyak didalam urat/darah. SOLOCO membantu melancarkan sistem pengaliran darah supaya lebih sempurna.
Bahagian zakar kita dipenuhi dengan urat dan darah sahaja, ia sekaligus memberi impak terhadap pengaliran darah pada zakar supaya boleh mengembang dan mengeras semula.

Q3 : MASIH PERLUKAH SAYA MENGAMBIL UBATAN DARI DOKTOR SELEPAS MAKAN SOLOCO?
Ya! tuan masih perlu makan ubatan dari Doktor, walaupun SOLOCO membantu mengurangkan bacaan gula atau darah, SOLOCO tidak merawat atau memulihkan sakit. Ia hanyalah BOOSTER tenaga yang lebih mantap dari biasa.
Jika ada perkembangan positif terhadap penyakit beransur pulih, anda diminta mendapatkan nasihat doktor untuk mengurangkan pengambilan ubatan hospital.

Q4 : SAYA RASA SAKIT KEPALA PENING-PENING, LENGUH-LENGUH BADAN DAN SAKIT PINGGANG SELEPAS MAKAN SOLOCO, KENAPA?
Anda, jangan risau.. Ada orang yang akan rasa pening, Pening ini adalah salah satu tindakbalas proses pemulihan atau dipanggil ‘healing crisis’. Maksudnya badan memberi isyarat dan dalam proses memperbaiki masalah kesihatan anda. Anda cuma perlu minum banyak air, jika masih pening juga ambil Panadol, Activefast/Musclepain untuk tahan sakit. Selepas sejam sakit akan hilang.
Teruskan pengambilan candy b malaysia secara konsisten. Lepas pengambilan SOLOCO ke 3 atau 4 sakit akan berkurangan dan anda akan rasa perbezaannya.

Untuk meneuralisasikan SOLOCO,hanya minum air limau atau Teh Pekat. Minum banyak air sehingga anda membuang air kecil. Atau minum air kelapa dengan banyak untuk nyah toksik dan ubatan.

Q5 : SAYA SUDAH MAKAN SOLOCO SEMALAM, HARI INI NAK BERAKSI LAGI.. BOLEH KE SAYA MAKAN LAGI SOLOCO INI SETIAP HARI?
Boleh tuan, SOLOCO hanyalah ubat kuat lelaki yang selamat seperti vitamin, ia boleh dimakan setiap hari atau diselang 2 hingga 4 hari. Sesetengah pengguna YANG BERTUAH berselang 7hari, LEBIH JIMAT & BERBALOI.

SOLOCO untuk lelaki berkesan dan bertindak mengikut darah yang berbeza-beza terhadap setiap pengguna, sesetengah pengguna tidak akan merasai apa-apa perbezaan selepas 2jam atau lebih. Perbezaan akan terasa keesokan harinya atau ketika bersama. Tidak digalakkan mengambil SOLOCO lebih dari sebiji sehari.

Q6: SOLOCO ada side effect? SOLOCO berbahaya? SOLOCO ada kesan sampingan?
In sya Allah tidak ada, sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari bahan terpilih. Pastikan Tuan Beli SOLOCO yang ORIGINAL.http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/soloco-chocolate.htmlSoloco ChocolateAdamdanhawa2uSoloco Chocolatehttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/soloco-chocolate.htmlSoloco Chocolatesoloco, soloco chocolate, soloco murah, soloco borong, tahan lama, ubat tahan lama, gel tahan lama, ubat kuat, keraskan zakar, produk seks, pemborong produk seks, pembekal produk seks, besarkan zakar, panjangkan zakarProduct #: Adamdanhawa2u_62990180218680742535 stars out of 5 reviews.