Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Hammer Of Thor Original Italy


Hammer Of Thor Original adalah makanan tambahan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi..100% SELAMAT.
RM 139.00
Quantity:   Add to Cart
Offer

Harga Biasa : RM200
OFFER : 1 Botol RM139

Hammer Of Thor adalah makanan tambahan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi..100% SELAMAT.

BERITA BAIK!! RAHSIA ZAKAR BESAR, PANJANG, TEGANG, KERAS, & TAHAN LAMA SEHEBAT AWANG HITAM KINI TERSEBAR!*

PERTAMA KALI DIMALAYSIA!

SATU-SATUNYA UBAT YANG DAPAT MEMBESARKAN & MEMBUATKAN ZAKAR ANDA TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA ISTERI! 

3 KHASIAT DALAM 1 PRODUK!!

BETUL!!

INGIN TAHU APA RAHSIA NYA??

 

APA ITU HAMMER OF THOR?
Hammer Of Thor Diperbuat Daripada 100% Herba Semulajadi Terbaik Dunia Dan Telah Melalui Ujian Makmal Dan Mendapat Pengiktirafan F.D.A. Tiada Unsur Campuran Bahan Kimia Yang Mencurigakan. 

Dengan Pengambilan 1 Biji Pagi Sudah Cukup Untuk Membuatkan Kebatinan Anda Terserlah Dan Energy Seharian Berganda Daripada Biasa. Tak Percaya? Cuba Sendiri Dan Rasai Kesan Terbaik.

Sehingga Hari Ini Hammer Of Thor Telah Membantu Ratusan Ribu Orang Di Seluruh Dunia. Hammer Of Thor ialah Supplemen Lelaki Terbaik Abad Ini Dan Telah Mendapat Pengiktirafan MAXIM 2016 ( Majalah Men Health )

Suami Perkasa perlu sentiasa berstamina dan bersedia pada bila-bila masa untuk memberi layanan GRED AAA+ kepada Isteri. Menjadi Suami bukan hanya sekadar menyediakan keperluan material semata-mata tetapi mampu memberi nafkah batin yang sewajarnya.

Dengan Hammer Of Thor anda tidak perlu urut, cukup dengan hanya ambil 1 biji kapsul setiap hari dan amalkan. Anda akan lihat dan rasai hasil yang menakjubkan. Tiada yang mustahil untuk MEMBESAR & SIHAT hanya dengan mengambil Hammer Of Thor yang ORI.


KELEBIHAN HAMMER THOR'S
Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghairah libido.
Mengatasi permasalahan ejakulasi pra-matang.
Menambah ketegangan, lebih Kuat dan Keras semasa Ereksi
Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat
Mengubati impotensi.
Tahan lebih lama.
Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar.

CARA HAMMER OF THOR BERFUNGSI
Pengambilan minggu pertama : Anda akan merasakan tubuh yang lebih bertenaga dan keinginan nafsu yang lebih kuat.Ereksi secara semulajadi terjadi dengan peningkatan aliran darah ke Mr P
Pada minggu ke 2 : Kadar hormon dalam tubuh adalah antara punca utama permasalahan dalam hubungan intim pada lelaki.Dengan pengambilan secara consistant akan memulihkan hormon. Ereksi menjadi lebih stabil dan lama. Hubungan intim pun dapat bertahan lebih lama, keghairahan meningkat.Dalam 30 hari: Fungsi kejantanan akan pulih dan kembali normal. Anda akan mendapatkan kembali keyakinan diri dan mampu untuk melakukan hubungan pada bila-bila masa saja.Bulan ke 2 dan ke 3 : pada peringkat ini adalah di tahap pembesaran Mr P. Untuk mendapatkan hasil yang maximum untuk pembesaran dan pemanjangan secara stabil di galakan sekurang-kurang pengambilan 3 ke 4 bulan.AWAS!!! AWAS !!!
JANGAN TERBELI HAMMER OF THOR TIRUAN
CONTOH HAMMER OF THOR TIRUAN DI BAWAH... BIASANYA
HAMMER OF THOR TIRUAN DI JUAL JAUH LEBIH MURAH BERBANDING HARGA ORIGINAL.. HAMMER OF THOR TIRUAN TIDAK AKAN ADA KESAN LANGSUNG MALAH MERBAHAYA PADA KESIHATAN ANDA... HATI-HATI.http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/hammer-of-thor-original-italy.htmlHammer Of Thor Original ItalyAdamdanhawa2uHammer Of Thor Original Italyhttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/hammer-of-thor-original-italy.htmlHammer Of Thor Original Italyhammer of thor, hammer of thor asli, hammer of thor tiruan, hammer of thor malaysia, tahan lama, ubat tahan lama, gel tahan lama, ubat kuat, keraskan zakar, produk seks, pemborong produk seks, pembekal produk seks, besarkan zakar, panjangkan zakar, sugarbookProduct #: Adamdanhawa2u_47185438215831504495 stars out of 5 reviews.