Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Minyak Kambing Gurun Asli


Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.
RM 39.00
Quantity:   Add to Cart
Offer


Harga Biasa : RM39
35ml

Untuk Suami Yang Prihatin

Minyak Kambing Gurun merupakan ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan TERBUKTI BERKESAN untuk lelaki!

Penemuan menakjubkan hasil dari penyediaan tradisional turun-temurun yang telah mengubah banyak kehidupan lelaki. Minyak ini telah diadun secara khusus bersama dengan akar-akar kayu terpilih & tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan saiz zakar, daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum.

Jadi tiada apa yang perlu anda risaukan. Nikmati ereksi yang lebih kuat, bertenaga dan saiz yang berbeza dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya.

Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.

Khasiat Minyak Kambing Gurun ini juga ada diceritakan di dalam buku Penawar Mati Pucuk (Rahsia Penguat Tenaga Batin) " Antara petikan dari buku tersebut adalah "Urutkan zakar anda dengan Minyak Kambing Gurun selama 5 minit atau lebih. Kemudian berehatlah kira-kira setengah jam sebelum anda setubuhi isteri anda. InsyaAllah akan terbukti kehebatan khasiatnya sama seperti kehebatan kambing gurun. Begitulah menurut sesetengah mereka yang pernah mengamalkannya.

Jika anda inginkan kekerasan, saiz yang berbeza, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda. Hanya beberapa titik saja yang diperlukan utk setiap sessi urutan/senaman.

Amalkan mengurut zakar & menyapu ari-ari anda setiap malam dengan minyak ini walaupun tidak mahu bersetubuh. Mudah-mudahan dengan amalan itu, 'senjata' anda akan sentiasa siap untuk bertempur.

*Antara khasiat Minyak Kambing Gurun*
1. Membesar &; memanjangkan zakar
2. Memberikan daya ereksi yang maksimum
3. Memulihkan urat-urat terseliuh
4. Memulihkan luka-luka kecil
5. Dan pelbagai lagi

Cara penggunaan minyak kambing gurun yang saya amalkan adalah amat mudah. Hanya lumurkan sedikit minyak ke seluruh zakar, kemudian mengurut zakar sehala ke atas dan ke depan. Waktu dan kekerapan untuk mengurut adalah mengikut kehendak sendiri. Malah, bagi yang tiada masa untuk mengurut, cukup sekadar melumurkan minyak pada zakar sebelum tidur dan biarkan semalam hingga ke pagi.

Kebaikan minyak kambing gurun yang paling ketara:
- Menambah kekerasan batang zakar
- Mempercepatkan zakar mengeras
- Mencegah gejala 'cepat layu'
- Membesarkan saiz kepala zakar
- Zakar tetap keras selepas pancutan
- Mampu mengulangi beberapa kali
- Meningkatkan keyakinan untuk bersama
- Suci, diperbuat daripada herba tradisional
- Tiada kesan sampingan kepada suami
- Tiada kesan sampingan kepada isteri

INSYA ALLAH…

Cara Urut Zakar
http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/minyak-kambing-gurun.htmlMinyak Kambing Gurun AsliAdamdanhawa2uMinyak Kambing Gurun Aslihttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/minyak-kambing-gurun.htmlMinyak Kambing Gurun Asliminyak kambing gurun, minyak kambing gurun asli, minyak kambing gurun malaysia, tahan lama, ubat tahan lama, gel tahan lama, ubat kuat, keraskan zakar, produk seks, pemborong produk seks, pembekal produk seks, besarkan zakar, panjangkan zakarProduct #: Adamdanhawa2u_21587611341662875815 stars out of 5 reviews.