Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Bathmate Hercules

Bathmate Hercules
Senaman pembesaran zakar dengan alat pembesaran dan pemanjangan zakar Bathmate Hercules adalah cara yang murah lagi efektif untuk membesarkan zakar anda. Dengan melakukan senaman zakar secara berkala dengan Bathmate Hercules, anda boleh membesarkan zakar anda untuk memberikan ereksi yang lebih panjang dan lebih tebal untuk memuaskan isteri anda.
RM 159.00
Quantity:   Add to Cart
Offer

Bathmate Pam Air Pembesar Zakar

Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan
zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain
menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air
jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan Bathmate lebih berkesan dari pam zakar yang lain.
Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate!
Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz
zakar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tab mandi, shower atau paip air.

Harga Biasa : RM230

OFFER : 1 Unit RM159Apa yang Bathmate Hercules Mampu Lakukan :
 • Menambah kepanjangan zakar
 • Menambah kelebaran zakar
 • Zakar lebih mantap
 • Menambah stamina seksual
 • Membesarkan kepala zakar
 • Hentikan pancutan pramatang
 • Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok
Disclaimer: Result using this product may vary from person to person
Bagaimana Bathmate Hercules Membantu Anda
Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu :
 1. Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar
 2. Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar
 3. Glans Penis - bahagian kepala zakar
Apabila anda terangsang, isyarat akan dihasilkan daripada otak kepada jantung untuk mengepam darah dengan segera ke saluran darah di bahagian zakar.
Ini dibuktikan dengan degupan jantung anda yang semakin laju dan kuat.
Darah yang dipam akan memasuki saluran darah pada Corpus Cavernosum. Ereksi akan berlaku dan zakar akan menjadi keras.
Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Lebih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar.
Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar.
Berita Baik - Bathmate Hercules mampu membantu anda membesarkan dan menguatkan Corpus Cavernosum anda sekaligus zakar anda lebih besar bila menegang. 

Cara Guna Bathmate Hercules
 • Isi Bathmate dengan air.
 • Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.
 • Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.
 • Teruskan mandian anda. Jika perlu, tekan lagi Bathmate.
 • Selepas 15 minit, tekan "release valve" di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar.
Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi.
Sapu Minyak Lintah sebelum menggunakan Bathmate untuk hasil yang lebih hebat.
Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate Hercules! Bagaimana Bathmate Hercules Berfungsi Zakar seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.
Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke zakar anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa), perkara inilah yang membuatkan zakar anda menjadi tegang atau keras.
Apabila menggunakan Bathmate Hercules , air di sekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar. Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadi lebih besar.
Pertama sekali ketebalan zakar anda akan meningkat, diikuti dengan panjang zakar anda. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate Hercules, lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.
Keputusan dapat dilihat semasa zakar sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai zakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya zakar akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan zakar sebanyak 30%-40%.
Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.
Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate hercules direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai.
Bathmate Hercules Full Set With Belt
Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan. Rekabentuk Bathmate Hercules direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam zakar normal atau peralatan extender. Beribu testimoni Bathmate Hercules, Bathmate Hydromax X30 dan Extreme X30 di perolehi dari perkongsian pengguna di seluruh dunia!!
http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2016/02/bathmate-hydromax-x30-murah.htmlBathmate HerculesAdamdanhawa2uBathmate Herculeshttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/2016/02/bathmate-hydromax-x30-murah.htmlBathmate HerculesBathmate Hercules, bathmate, pam zakar, cara besarkan zakar, tips besarkan zakarProduct #: Adamdanhawa2u_43235001575735117085 stars out of 5 reviews.