Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Vimax Ori Canada Izon Murah Malaysia

Lebih Sejuta lelaki seluruh dunia telah menggunakan Vimax Original Canada sejak 15 tahun dulu untuk meningkatkan kelelakian mereka. Di Malaysia kami ada rekod para pelanggan yang menggunakan Herba Vimax untuk mengoptimumkan kesihatan mereka sejak 2006 lagi. Jika mereka menggunakannya, dan Vimax telah 15 tahun dipasarkan dan permintaan semakin meningkat dengan pembelian ulangan yang tinggi, serta doktor-doktor juga mengambil bahagian dengan memberikan rumusan Vimax ini kepada pesakit mereka, sudah pasti Vimax Original bukan sembarangan herba. Kajian secara klinikal pula mendapati Vimax Original berkesan. Pelanggan kami terdiri dari golongan VIP dan Vimax bermanfaat buat mereka. Jika Vimax memuaskan hati mereka, anda pula bagaimana? Teruskan pembacaan anda…
RM 170.00
Quantity:   Add to Cart
OFFER

Lebih Sejuta lelaki seluruh dunia telah menggunakan Vimax Original Canada sejak 15 tahun dulu untuk meningkatkan kelelakian mereka. Di Malaysia kami ada rekod para pelanggan yang menggunakan Herba Vimax untuk mengoptimumkan kesihatan mereka sejak 2006 lagi. Jika mereka menggunakannya, dan Vimax telah 15 tahun dipasarkan dan permintaan semakin meningkat dengan pembelian ulangan yang tinggi, serta doktor-doktor juga mengambil bahagian dengan memberikan rumusan Vimax ini kepada pesakit mereka, sudah pasti Vimax Original bukan sembarangan herba. Kajian secara klinikal pula mendapati Vimax Original berkesan. Pelanggan kami terdiri dari golongan VIP dan Vimax bermanfaat buat mereka. Jika Vimax memuaskan hati mereka, anda pula bagaimana? Teruskan pembacaan anda…
Ini menunjukkan bahawa senjata ampuh anda itu cukup
mencanak TEGANGnya, cukup BESAR memenuhi ruang Si dia,
MEMANCUT tepat pada masanya serta cukup LAMA BERTAHAN sehingga
Si dia tidak mampu melupakan keHEBATan anda setiap malam...
Make Sure Your Vimax Product is Genuine
Check for the security dots in the 3D Izon® hologram on your Vimax product.
Tilt the hologram and look for the dots as shown in the image below:
 • Ensure package has not been tampered with.
 • Ensure the security label is not damaged or torn.
 • View the red and green security label by tipping in each direction to see the dots on each side. See image above.
 • Verify the serial number is valid.
* If the product you receive does not comply with the above, no hologram, the serial number is not valid or the package shows evidence of tampering please call +6 016-266 Three Five Three Eight, as this may not be a genuine Vimax product.

KELUHAN KAUM PARA ISTERI & MASALAH ISTERI TIDAK PUAS SEKS


Apa nak jadi ni... 73% wanita tak puas di ranjang?
Ini bukan perkara main-main atau suka-suka. Oleh itu jika anda seorang lelaki yang telah mempunyai pasangan... maksudnya mempunyai isteri, sedar tidak sedar pasangan anda berkemungkinan besar merupakan salah seorang dari 73% ini dan mengalami masalah yang sama.
Satu kajian yang telah dilakukan di Amerika mendapati :
 • Lebih 75% dari wanita di dunia ini mahukan pasangannya mempunyai zakar yang besar dan panjang.
 • 2 dari 3 orang wanita tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka.
 • 88.7% dari para lelaki akan mencuba membesarkan saiz zakarnya walau dengan apa pun caranya.
Nah... kajian dan statistik telah menunjukkan kebenaran ini.
Anda boleh cuba bertanya terus kepada pasangan anda samada beliau puas atau tidak dengan ’performance’ anda... sah-sah memang tak akan mengaku depan anda yang beliau tidak puas.

Sahabat,
Agak sukar untuk seorang isteri memberi pengakuan secara terus di depan suaminya bahawa beliau tidak mencapai tahap kepuasan yang sepatutnya beliau rasai setiap kali selepas melakukan hubungan ranjang dengan suami mereka.
Apa yang selalu terjadi samada mereka berasa puas atau tidak Si isteri akan memaksa dirinya tersenyum walaupun dalam hatinya merana.
Inilah kelemahan lelaki secara majoritinya. Dengan sikap kurang sensitifnya membiarkan si isteri dalam ketandusan kepuasan seksnya tanpa di bawa berbincang mengenainya sehingga sehingga si isteri terpaksa pasrah dengan nasibnya... bilakah masanya untuk beliau dapat merasai nikmat tersebut.
Untuk melihat reaksi kepuasan sebenar bukan dengan pengakuan tetapi dengan tindak balas pasangan terhadap anda. Kalau betul-betul pasangan anda ini puas anda akan lihat atau nampak kepuasan dari senyuman mereka, mood seharian mereka dan cara dia bercakap dengan anda.
Tapi ini semua tidak akan anda perasan atau nampak jika pasangan anda tersebut tidak merasai nikmat yang sebenarnya.
Mahu tidak mahu anda terpaksa memiliki zakar yang panjang, besar dan mantap barulah pasangan anda merasainya. Iaitu merasai nikmat yang sebenar.

Sebenarnya ada banyak faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Ianya satu penyakit sebenarnya.
Akibat kurangnya aktiviti pengaliran lancar darah pada bahagian zakar dan sekitarnya maka senjata utama para lelaki tersebut tidak mampu berfungsi secara maksima.
Ini terjadi kerana gaya hidup, gaya pemakanan serta keadaan sekeliling yang memberi kesan kepada diri para lelaki termasuk keupayaan senjata utama mereka.
 • Pemakanan yang banyak mengandungi toksin, bahan awet, pewarna, kondisioner serta kandungan garam-gula-lemak yang tinggi.
 • Merokok juga banyak menyebabkan kematian sel-sel dalam badan.
 • Kehidupan seharian sibuk dengan kerja dan kerja dari awal pagi hingga ke lewat petang dan kadang-kadang ke malam. Tiada masa untuk diperuntukkan bagi menjaga kesihatan diri.
 • Tekanan kehidupan samada di tempat kerja mahupun di rumah. Tekanan akibat tuntutan kewangan, tuntutan keperluan sehinggalah tekanan dari perhubungan.
Terlalu banyak sebenarnya faktor-faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Jadi perkara ini tidak boleh dielak.
Cuba anda bayangkan jika 73% wanita tidak puas dalam hubungan seks mereka, berapa keratkah LELAKI yang tinggal dimana senjata ampuh mereka itu dapat berfungsi dengan baik?
Cuak kan...???


Mahu tidak mahu para lelaki di luar sana saya ingin berpesan... BERUBATLAH... selagi masih boleh berubat.
Tibalah masanya saya tunjukkan kepada penyelesaian bagi masalah ini.
Baiklah saya ingin perkenalkan dahulu satu produk yang bakal merealisasikan impian anda untuk memiliki bukti kelakian yang sebenar. Vimax Malaysia Original...Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima.
Dikatakan bahawa pengamal herba-herba yang terkandung dalam Vimax Malaysia Original mampu melakukan hubungan seks sehingga 3 kali untuk satu malam dan dilakukan pada setiap malam. Memang hebat.


Ini kerana dengan mengamalkan Vimax ianya mampu membantu LELAKI :
 • Menyihatkan zakarnya kerana pengaliran darah pada zakar akan berjalan dengan lancar.
 • Menyelesaikan masalah mati pucuk. Ini kerana masalah mati pucuk menjadi antara punca ketakutan para lelaki.
 • Membantu memuaskan wanita ketika di ranjang kerana dengankepanjangan dan saiz yang cukup besar mampu menyentuh bahagian-bahagian sensitif dalaman wanita.
 • Menambah jumlah mani aktif kepada para lelaki.
 • Untuk beraksi lebih lama kerana membantu menyelesaikan masalahklimaks pra-matang.
Kesemua ini dapat anda miliki dengan tanpa perlu bersenam serta mengurut kerana ia dapat berfungsi bila-bila masa walau apu pun keadaan anda dengan Vimax. Namun anda digalakkan melakukan senaman bagi menambah stamina anda.
Jangan terkejut selepas anda menggunakan Vimax, zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak. Team Vimax Malaysia Original akan membantu anda.


Sememangnya ada banyak produk-produk seumpamanya yang mendakwa mampu meningkatkan prestasi zakar lelaki tetapi percayalah terlalu banyak produk tiruan atau yang tidak disahkan di luar sana.
Kebanyakkan darinya hanya menggunakan dadah dan bukan dihasilkan dari herba-herba asli.
Vimax telah lama berada di pasaran seluruh dunia. Kini masuk 15 tahun ia dipasarkan. Ini membuktikan Vimax mendapat sambutan dan memberikan banyak manfaat kepada pengamalnya.
Vimax dipatenkan dan mempunyai lesen Trade Mark; Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523 Company: Pillsexpert, Izef LLC.
Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan dengan menggunakan Vimax.
Vimax adalah 100% selamat dan semulajadi. Hanya herba berkualiti tinggi diguna untuk hasilkan Vimax. Team Vimax Malaysia Original sangat gembira kerana produk Team Vimax Malaysia Original diguna oleh lelaki berusia 18-78 tahun.

Vimax adalah 100% selamat dan semulajadi. Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta "Technology Smart Dose" pengguna VIMAX tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi.
Mari lihat apakah herba-herba yang terkandung di dalam Vimax original yang disediakan oleh Team Vimax Malaysia Original...

 

Herba-herba Yang Terkandung Dalam Vimax

Benih Menggetar (Seman Cuscutae)
Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.
Saw Palmetto Powder
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.
Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang)
Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.
Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.
Cayenne / Lada
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat 
Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.
Inosine Anhydrous
Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.
Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.
Tribulus Terestris Powder
Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon “lutenizing” di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.

  • MINGGU 1-4
   Dalam beberapa minggu anda akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

  • MINGGU 4-8
   Selepas itu, selepas 2 bulan, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga ketebalannya, anda akan dapati ia lebih lebar dan keras. Apabila anda berdiri di depan cermin, zakar anda akan kelihatan gemuk dan tebal
  • MINGGU 9+Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar andakelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia hanya mengambil masa 3 bulan sahaja untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak sekali


"I would recommend Vimax for every man that wants to improve the virility, increase sexual performance, stamina and sex desire."
Dr. Mario Dumitrascu, M.D.

Check for the security dots in the 3D Izon® hologram on your Vimax product.
Tilt the hologram and look for the dots as shown in the image below:
Sudah menjadi lumrah... produk yang baik, yang disahkan, yang selamat dan paling penting yang paling berkesan di pasaran akan di CIPLAK. Ini sememangnya sukar untuk dibanteras.
Namun jangan bimbang saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh mengenal pasti yang mana satu tiruan dan Vimax original dari Pill Expert Inc sahaja. Setiap botol Vimax original mempunyai 3D hologram seperti gambar di atas . Berikut adalah gambar yang disediakan oleh Team Vimax Malaysia Original.
Serbuk yang terkandung di dalam Vimax original berwarna perang manakala Vimax tiruan berwarna putih ini kerana Vimax original dibuat dari herba asli manakala yang Vimax tiruan dari dari dadah yang menggunakan proses kimia.
Pada rupa luaran botol Vimax original juga boleh dikenalpasti yang mana satu Vimax original dan yang mana satu Vimax tiruan seperti gambar di bawah :


Vimax yang dirampas ini dipercayai tiruan kerana sepatutnya diproses dan dikilangkan di Kanada bukan di Pandamaran. Kita juga menemukan beberapa bukti termasuk kapsul, botol dan kotak kosong serta mesin memproses ubat di situ - Utusan Malaysia
© Utusan Melayu (M) Bhd
Artikel Penuh: http://bit.ly/utusanvimaxnews
Lihat sahaja bagaimana orang berusaha menciplak Vimax Herbs Original dari Canada.
Vimax Tiruan diciplak dan dibuat di China, Pakistan, Columbia dan Malaysia.
 Sila pastikan Vimax yang anda beli betul
(Anda fikirlah sendiri)
KAJIAN : 1 DARIPADA 9 LELAKI BERISIKO MENGALAMI
KANSER PROSTAT !!

Apa yang dapat Vimax lakukan untuk saya?

Vimax dapat menguatkan fungsi prostat. Ia juga merencat radang prostat dengan berkesan.
Radang Prostat dapat direncatkan sehingga 13%. Vimax dapat meningkatkan keinginan seks dan stamina.
Ia dapat membuatkan zakar anda kelihatan tegap di depan pasangan anda.
Anda akan miliki ereksi yang kuat dan keras. Ia juga membantu menguatkan aliran darah dan sekaligus ereksi anda bertambah dan zakar akan kelihatan lebih besar.
Vimax akan memberi ereksi yang anda perlukan. Keras seperti batu setiap masa yang anda inginkan. Tiada lagi masalah kerana ia bantu anda untuk menaikkannya.
Vimax akan pastikan darah anda lancar dan membantu anda kekal tegang dan sentiasa kuat.
Zakar menjadi lebih kuat dengan orgasm yang jitu.
Sekaligus menghentikan pancutan pramatang dengan menguatkan otot lantai pelvis.
Meningkatkan kesuburan sperma, mencergaskannya. (Mudah dapat zuriat)
Air mani bertambah banyak dengan pancutan yang puas dan berganda.

VIMAX ORIGINAL CANADA SANGAT HEBAT & ISTIMEWA UNTUK LELAKI MASA KINI !!

AYUH JANGAN BERLENGAH LAGI !!

BUAT PESANAN ANDA SEKARANG JUGA


BAHAN-BAHAN DALAM VIMAX (HERBA BERKUALITI TINGGI DIGUNA)

Herba yang diguna 1st grade. Kini dengan “Technology Smart Dose” Jadi anda tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi. Makanlah kapsul Vimax sebiji sehari selepas sarapan pagi.

Apa hasilnya?

Jika anda mengamalkan dan menggunakan VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
– Keseronokan seksual yang bertambah.
– Lebih keras, lebih panjang
– Dorongan seks bertambah.

Bagaimana saya menggunakan Vimax Original Canada?

Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda ambil 1 biji pil 1 jam sebelum bersama.

Untuk berapa lama penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?

Kami mencadangkan agar anda membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 botol vimax atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda. (sebotol vimax original canada cukup untuk 30 hari penggunaan)
Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut.
Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Amaran … jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.
“Tahukah anda kebanyakan herba yang anda makan tidak memberikan anda kesan dan tidak berupaya membantu anda?
Ini kerana herba tersebut dihasilkan secara pukal melalui kaedah makmal dan artificial
(Tidak Asli)”

Try Vimax Original, sekurang-kurangnya sebotol. Tetapi kami syorkan 3 botol untuk kesan optimum! Rasai perbezaannya!

Beginilah... anda tidak perlu susah hati, tidak perlu susah payah mencari kedai yang menjual Vimax asli serta berasa ragu-ragu dengan Vimax original kerana dengan menempah Vimax original anda melalui laman web ini maka segalanya Team VimaxHerbStore Malaysia Original bereskan untuk anda.
Team VimaxHerbStore Malaysia Original hanya memasar dan menjual Vimax original semata-mata.

200% jaminan pulangan wang jika anda dapati vimax yg kami jual adalah tiruan. Kami Team VimaxHerbStore Malaysia adalah Pengedar Sah Vimax Original Canada di Malaysia yg diimport khas dari Canada.

Berikut Adalah PROMOSI & HARGA ISTIMEWA Untuk Produk Hebat No #1
VIMAX ORIGINAL KANADA (Di Import Oleh Myidaman Untuk Pasaran Malaysia)
Belilah Dengan Yakin. 

Harga pasaran RM329. Harga PROMOSI untuk hari ini, adalah RM170 sahaja!
Kami bagi lagi diskaun untuk pembelian lebih dari 1 unit! Kos penghantaran adalah PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia termasuk Labuan, Sabah & Sarawak! Promosi akan tamat jam 12 MALAM ini. Sila bertindak sekarang untuk dapatkan harga promosi!
 • Poslaju Percuma
 • Penghantaran Tunai (Cash On Delivery) hanya utk kwsn sekitar Kuala Lumpur sahaja
Ya... semuanya saya serahkan pada anda sekarang.
Anda sendiri yang tahu samada anda sememangnya memerlukan Vimax namun saya pasti anda sememangnya memerlukannya kerana jika anda tidak memerlukannya maka anda tidak akan baca sehingga tahap ini.
Setelah semuanya saya tunjukkan dan jika anda rasa anda tidak memerlukannya maka sia-sia sahaja bacaan anda di dalam laman web jualan ini.
Lagi cepat anda memiliki Vimax anda lagi cepat anda memiliki senjata ampuh sebagai seorang lelaki yang bakal menjadi kebanggaan pasangan anda.
Bayangkan betapa puasnya pasangan anda merasai nikmat sebenar dari seorang lelaki yang yang dipanggil SUAMI seperti anda dan saya pasti ia juga menjadi kepuasan maksima buat anda.
Jadi jangan tunggu lagi... tempah Vimax original anda sekarang...
*sementara stok masih ada
Yang benar,
Team VimaxHerbStore Malaysia
H/P: +6 016 266 (Three Five Three Eight) (Vimax Canada Original)
WhatsApp: +6 016 266 (Three Five Three Eight)
p/s – Pasangan anda tidak akan mengaku yang dia tidak puas setiap kali melakukannya bersama anda. Ini kerana saiz serta prestasi zakar anda tidak mencapai tahap kepuasan seorang wanita.
p/p/s – Vimax Malaysia Original mampu membantu anda menjadi lelaki yang sebenar dengan mengembalikan kehebatan zakar yang menjadi senjata utama kelakian anda.
p/p/p/s – Anda jangan risau kerana rahsia anda akan Team VimaxHerbStore Malaysia Original simpan dengan sebaiknya dan sistem penghantaran Team VimaxHerbStore Malaysia Original dijamin selamat. Milikinya sekarang juga. Vimax Canada Original.

PERHATIAN UNTUK PENGGUNA ISLAM : KAPSUL VIMAX INI DIPERBUAT DARIPADA GELATINE BOVINE (LEMAK LEMBU) YANG DIRAGUI SEMBELIHAN SECARA ISLAM. BAGI PENGGUNA ISLAM YANG MASIH RAGU TENTANG KAPSUL INI ANDA HANYA PERLU MEMBUANG KAPSUL DAN MENGAMBIL ISI KANDUNGAN HERBA YANG TERDAPAT DALAM VIMAX PILLS SAHAJA.

COD PERCUMA di seluruh kwsn Kuala Lumpur.
Poslaju PERCUMA

Utk penghantaran secara By Hand di luar kwsn KL kemungkinan ada cas tambahan oleh Despatch bergantung kepada lokasi. Sila hubungi kami skrg untuk order / maklumat lanjut.


http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2015/11/vimax-original-murah-malaysia.htmlVimax Ori Canada Izon Murah Malaysia Adamdanhawa2uVimax Ori Canada Izon Murah Malaysia http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2015/11/vimax-original-murah-malaysia.htmlVimax Ori Canada Izon Murah Malaysia pembekal vimax, pengedar vimax malaysia, vimax, vimax biru putih, vimax malaysia, vimax murah, vimax ori murah, vimax ori murah malaysia, vimax original, vimax tiruan,Product #: Adamdanhawa2u_56539505891255009775 stars out of 5 reviews.