Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Horny24 - Perangsang WanitaHORNY24 merupakan ubat perangsang Wanita dan Lelaki yang berasal dari Jerman berfungsi untuk meningkatkan ghairah seks / libido Wanita dan Lelaki berlipat kali ganda sehingga kedua-duanya selalu menginginkan hubungan seks.
RM 189.00
Quantity:   Add to Cart
Offer


Harga Biasa : RM280
OFFER : 1 Botol RM189

HORNY24 merupakan ubat perangsang Wanita dan Lelaki yang berasal dari Jerman berfungsi untuk meningkatkan ghairah seks / libido Wanita dan Lelaki berlipat kali ganda sehingga kedua-duanya selalu menginginkan hubungan seks. 
 
HORNY24 merupakan satu-satunya ubat perangsang Wanita dan Lelaki dewasa yang telah melalui hasil ujikaji para pakar seks dari luar negera yang telah melakukan penelitian sekian lama secara semulajadi sehingga akhirnya menemukan sebuah formula yang tepat, dan dahsyat untuk meningkatkan libido seksual Wanita dan Lelaki. 
 
Kajian menunjukan HORNY24 didalamnya terdapat kombinasi kekuatan PATI ASLI dan RAMUAN TERPILIH yang menghasilkan kesan tindak balas yang Sangat Positif dan Pantas serta 100% Selamat digunakan. 
 
✔ Nutrisi Semulajadi.
✔ 100% Berkesan.
✔ 100% Selamat.
✔ 100% Halal.

MANFAAT DAN KEUNGGULAN HORNY24 :
===================================
✔ Selamat digunakan untuk Wanita dan Lelaki tanpa kesan sampingan. 
✔ Tidak berwarna, tiada perasa, dan tidak berbau sehingga tidak akan diketahui ketika diminum. 
✔ Sangat berkesan dan cepat pada Wanita dan Lelaki (seawal 10 minit). 
✔ Kesan HORNY24 sehingga (up to) 4 jam. 
✔ Wanita yg menopause sekalipun akan bergairah kembali dalam tempoh kurang dari 10 - 15 minit. 
✔ Sangat sesuai digunakan oleh para pasangan yang kehilangan nafsu birahinya. Pasangan anda akan kembali bergairah seperti pengantin baru lagi. 
✔ Sangat berguna untuk keharmonisan rumah tangga untuk meningkatkan libido isteri dan suami yang sedang menurun. 
✔ HORNY24 bahkan dicari oleh kaum wanita dan lelaki yang berinisiatif untuk merangsang dirinya sendiri yang tujuannya agar lebih bersemangat dalam berhubungan seks sehingga lebih memuaskan pasangannya saat berhubungan seks. 
✔ HORNY24 telah diuji secara semulajadi dengan keberhasilan 100%, sangat terkenal di Jerman dan menjadi salah satu ubat perangsang cair yang sangat popular di sana serta menjadi produk No.1 dalam membangkitkan ghairah seks pasanganya. 

CARA PENGGUNAAN :
=================
Spray 5x HORNY24 ke dalam semua jenis minuman (100ml) atau semua makanan seperti: (Teh, Jus Buah, dan lain-lain). 
Kesan terbaik jika minuman tersebut mengandungi soda seperti Coca-Cola atau sejenisnya dan boleh juga minuman beralkohol seperti Wine atau sejenisnya. 
Jangan campurkan HORNY24 dengan susu dan air kelapa kerana kesan HORNY24 akan hilang menjadi Neutral. 
Tunggu 10 - 15 Minit, HORNY24 akan beraksi dan Anda bersedia merasakan dahsyatnya HORNY24. 
 
Catatan :
======
Setiap Wanita dan Lelaki memiliki fizikal tubuh dan hormon yang berbeza-beza, tentunya kesan HORNY24 berbeza-beza pada setiap individu, ada yang langsung terkena kesannya namun ada juga yang sedikit lama. Kesan seawal 10 minit sahaja. 
 
Gunakan HORNY24 dengan bijak, jangan gunakan melebihi dr sebotol setiap kali pemakaian kerana akan menyebabkan kesan memulas. 
 
Gunakan hanya pada saat isteri sedang tidak berghairah.


http://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/horny24-perangsang-wanita.htmlHorny24 - Perangsang WanitaAdamdanhawa2uHorny24 - Perangsang Wanitahttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/2018/03/horny24-perangsang-wanita.htmlHorny24 - Perangsang WanitaHorny24, horny 24, perangsang wanita, Ketatkan faraj, ketatkan vagina, kemut, besarkan payudara, anjalkan payudara, besarkan punggungProduct #: Adamdanhawa2u_56388267028681918295 stars out of 5 reviews.