Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

F.A.Qs

Tiada perkataan s3ks, ubat kuat mahupun sebarang perkataan yang memalukan anda tertulis pada bungkusan. Jadi beli dengan yakin kerana kami amat menjaga rahsia anda.

Semua penghantaran produk dijamin selamat dan sulit 100%. Bagi luar negara seperti Singapore, Brunei dan Indonesia, sila hubungi kami untuk maklumat penghantaran.


S: Berapa lamakah produk yang ditempah akan diterima?
J: Tempahan biasanya boleh diterima dalam 1-2 hari bekerja (Semenanjung/Sabah/Sarawak). Untuk negara Brunei, Indonesia & Singapura dalam 7-14 hari bekerja.


S: Bagaimanakah cara penghantaran dilakukan?
J: Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos/courier untuk pesanan anda & setiap penghantaran mempunyai bukti penghantaran & penerimaan (Tracking No). Sila hubungi kami sekiranya produk tidak diterima hanya SELEPAS 5 hari bekerja.


S: Adakah anda menjalankan perniagaan yang sah?
J: Ya, kami telah berniaga secara online sejak tahun 2008. Jika masih ragu-ragu, anda boleh lihat testimoni produk tempahan yg telah diterima oleh para pelanggan kami.


S: Bolehkah pembelian dibuat secara tunai?
J: Ya, untuk sesetengah produk boleh sekiranya anda berada dikawasan sekitar Kuala Lumpur.


S: Bolehkah kami beli terus dipremis anda?
J: Maaf, kami menjalankan perniagaan 100% secara online. Tempahan hanya boleh dibuat melalui online atau kami sediakan khidmat penghantaran tunai (Cash On Delivery) untuk kawasan sekitar Kuala Lumpur
http://adamdanhawa2u.blogspot.com/p/faqs.htmlF.A.QsAdamdanhawa2uF.A.Qshttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/p/faqs.htmlF.A.QsF.A.Qs by Adamdanhawa2uProduct #: Adamdanhawa2u_3676958913780864605 stars out of 5 reviews.