Order DetailsAmount

Updated Totals in:
[]

Delivery/Shipping

Tax: [ % ]
AMOUNT DUE:

Please choose a checkout option.
No personal data required.

Send Orders

Please include messages to us here.

Send Order Instructions

Cara Beli

Untuk pembelian secara tunai (By Hand/COD/Cash On Delivery, sila WhatsApp maklumat seperti berikut ke wasap, klik link 📲 di sini
Nama:
Alamat/Landmark (Waktu Pjbt/Slps Waktu Pjbt):
Kuantiti:
Contoh Pembelian Secara Tunai:
Abg Man
KLCC/Kelana Jaya
COD 1 unit PL Supergel Plus, Bazooka, Pink Lady. RM479 TQ
P/s: Selepas tempahan anda disahkan, despatch akan menghubungi anda untuk memaklumkan waktu penghantaran yg akan dibuat.
P/s/s: COD adalah untuk produk-produk tertentu sahaja.

Selepas bayaran dibuat, sila hantarkan bukti bayaran/transaksi anda (melalui WhatsApp sahaja) klik link disini beserta maklumat berikut.
Nama:
Alamat Penuh:
Jumlah Bank In:
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :
Kuantiti :
Contoh :-
Mohd Aliff
No 1, Jalan Pertama,
Taman Utama,
50100 KL
Maybank RM479.00
1 unit PL Supergel Plus, Bazooka, Pink Lady
Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking sila masukkan Recipient email : [payment.adamdanhawa2u[at]gmail.com] (gantikan [at] kepada @)

Jaminan Penghantaran

Setelah pembayaran anda diterima, kami akan terus proses pesanan produk anda secepat mungkin, dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan pos laju. Sebarang perubahan berkenaan tempahan anda akan dimaklumkan segera.
Jangan risau, tiada siapapun tahu apa yang anda beli. Ini adalah JAMINAN kami.
Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.
Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk.
Ini Menjamin privasi dan kerahsiaan anda.
Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos kecuali anda sendiri yang menunjukkannya kepada pihak lain.
Kami galakkan anda menggunakan alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan meninggalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yang ditetapkan.
Nota : Setiap bayaran tempahan produk yang diterima akan diproses pada hari yang sama bergantung kepada keadaan semasa, atau pada keesokan hari. Tiada urusan Poslaju pada hari Sabtu, Ahad & Cuti Umum.
Sebarang masalah tentang penghantaran dan penerimaan produk, sila hubungi kami melalui link whatsapp diatas sekiranya panggilan tidak berjawab kerana kadangkala kami sibuk dgn urusan lain. Terima kasih.
Tempahan hanya akan dihantar setelah anda selesai membuat bayaran dan disahkan oleh pihak kami. Jika ada kemusykilan atau masih ragu dan kurang arif membeli secara online, sila hubungi kami melalui “Contact Form” di sini atau sila rujuk FAQ.

http://adamdanhawa2u.blogspot.com/p/cara-pembelian.htmlCara BeliAdamdanhawa2uCara Belihttp://adamdanhawa2u.blogspot.com/p/cara-pembelian.htmlCara BeliCara Beli by Adamdanhawa2uProduct #: Adamdanhawa2u_88987823934919261615 stars out of 5 reviews.